RÓLUNK

A KLUB ÉLETÉBEN FONTOS EMBEREK

Avidor Kata

Klubvezető

Üzleti élete során, több mint kilenc éven át vállalkozókat segített különböző banki pozícióiban (legutolsó ilyen a Citibank senior kiemelt vállalkozói kapcsolattartójaként), majd ő maga is egy közel egymilliárdos cég ügyvezető helyetteseként megtapasztalhatta egy dinamikusan növekvő vállalkozás minden szegmensét.

Akkor és most is célja volt, hogy a munkájával, cége szolgáltatásaival értéket teremtsen, segítsen mások kihívásait megoldani.

"A klub vezetését azzal a céllal vállaltam el, hogy egy olyan közösségé építsem, ahol az üzleti kiválóságok, igazgatók találkoznak, inspirálódnak, segítik, támogatják egymást kiváló, prémium környezetben és végül szoros barátságok alakulnak ki, erősödnek meg."


Avidor András

Elnök

Személyes és üzleti víziója - "Megváltoztatjuk azt, ahogy Magyarország üzletel, etikusabbá, együttműködőbbe és eredményesebbé tesszük, az "Aki ad, az nyer!®" filozófiájára és értékeinkre építve!"
Avidor András 2007 óta tanulja az üzleti networking, közösségépítés és a franchising eszközeit, használatát és oktatását. 2008 óta a BNI szervezet magyarországi vezetője és 2012-ben a BNI Szlovákia is az Ő vezetése alá került. Az itthoni szervezet kimagasló eredményeiből kifolyólag több kitüntetésben részesült a szervezet nemzetközi konferenciáján. 2019-ben Business Superbrands díjat nyert a BNI Magyarország.
2019-ben, a BNI Hungary és Szlovákia több, mint ezer főt számláló üzleti szervezet, évente közel 8000 ügyfelet szolgál ki, továbbá több, mint 30 milliárd Ft értékű üzletet hoz tagjai számára.
András évente megközelítőleg 100-200 óra előadást, képzést tart. Szakterülete az üzleti kapcsolatépítés (Business Networking), vezetés, franchise és értékesítés.
Előadásai, tréningjei alapvetően a mindennapok gyakorlatáról szólnak, és a részt vevők azonnal hasznosítható ismereteket szereznek meg. Több nemzetközi konferencián volt főelőadó (London, Krakkó, Los Angeles, Tel Aviv, stb.), Brian Tracy, Ivan Misner, Jack Canfield és egyéb elismert személyiségek mellett.
A médiában szinte minden platformon elismert és meghívott szakértő. A nemzetközi franchise szövetség tagja.