Kiválóságok klubja, ahol vezetők inspirálódnak


A Premium Social Club for Business 400 millió Forint árbevételt meghaladó vállalatok vezetőinek közössége, ahol prémium környezetben találkozunk, profi módon üzletelünk és akár barátságokat is kötünk.


Következő üzleti találkozónk: 2021. április 16.

Tartozz Te is...

egy olyan vezetőkből álló üzleti közösséghez, ahol minőségi kapcsolatokat építhetsz, vezetőként inspirálódhatsz, ahol megélheted a sikereidet. 


Kik vesznek részt a PSC találkozókon? 

Az üzleti találkozóinkra olyan 400 millió Forint árbevételt meghaladó cégek vezetőit várjuk, akik még operatívan dolgoznak a cégükben, cégükön, elkötelezettek a minőségi kapcsolatok iránt, szeretnének növekedni, terjeszkedni és mindig friss információt szerezni a piacról első kézből. 

Ideális résztvevők 400 millió Forintos árbevételtől a 7 milliárd Forintos árbevételig terjedő cégek tuljadonosai, ügyvezető igazgatói, vagy valamely részleg vezetői és legalább 10 éves vezetői tapasztalattal rendelkeznek.

Jelentkezz Te is a következő eseményünkre! 

Hol tartjuk a találkozóinkat? 

Az eseményeinket prémium környezetben tartjuk, hogy Neked csak a kapcsolatépítéssel kelljen figyelned. Jelenleg az online tér ad otthont a találkozóinknak. A személyes üzleti találkozóinkat a Margit szigeten a Danubius Health Spa Resortban tartjuk. 


Mi vár Rád, ha eljössz....

Madarat tolláról embert barátjáról... Rokonaidat nem, de a barátaidat megválogathatod. Na ezért vagyok tagja a PSC-nek. Hiszem, ha az engem körülvevő 5 ember átlaga vagyok, akkor jó helyen vagyok. 

Jagodics Tamás, Cégmenedzser Kft.

"Ha te vagy a legokosabb ember a szobában, akkor rossz szobában vagy." Azért szeretem ezt a közösséget, mert rengeteg emberre fel tudok nézni a sikerei, tudása, szakmaisága miatt. Ezen kívül több barátra is szert tettem, akiknek nem gond, ha azt találom ki, hogy ugorjunk ki Barcelonába vagy a világ másik végére. Sőt, ők is előállnak hasonló ötletekkel.

Turcsi Péter, Ezüsthajó Kft.

A PSC számomra egy inspiráló közösség, ahol biztos, hogy találok megoldást a kihívásaimra, üzleti kérdéseimre. Egy olyan klub, ahol bátran tehetek fel kérdéseket és a kapcsolat kereséseimre is mindig megérkezik a válasz. Üzletben is van barátság a PSC-n belül.

Szilágyi -Bécsi Tímea, Int- Solution Kft.

Miben más a PSC, mint más kapcsolatépítő rendezvény? 

A résztvevők miatt. A klubban vezetők találkoznak vezetőkkel. Így ha van bármi kihívásod, a melletted ülő vállalkozónak nem kell túlmagyaráznod, hiszen elsőre érti amit mondani akarsz neki. 

Nem kell attól tartanod, hogy "vadásznak" rád, mert itt mindenki a Tiédhez hasonló komoly céget képvisel. A belépési küszöb nélküli eseményektől eltérően nem fognak folyamatosan ajánlatokkal bombázni a résztvevők. 

Hozzád hasonló inspiráló vezetők között töltöd el a délelőttöt és olyan tippeket, gondolatokat kaphatsz, amelyeket már a következő nap be is tudsz építeni a működésedbe, vállalkozásodba. 

Az üzleten túl...

szervezünk Mastermind találkozókat és Társasági eseményeket is. 

A Mastermind találkozókon lehetőséged nyílik a saját kihívásodat más nézőpontokból is megszemlélni. Azonos méretű cégek vezetőivel találkozhatsz és kis létszámú csoportokban moderátor vezetésével kereshetsz megoldást a kihívásodra. A moderátor biztosítja a csoport hatékonyságát - észrevétlenül fenntartja a beszélgetések dinamikáját és a fókuszt, és teret biztosít minden jó gondolatnak.

Társasági eseményeink gasztronómiai, kulturális vagy sport események, melyekre partnereinket párjukkal, üzlettársukkal várjuk.